Vi tilbyr de beste tjenestene

Bli en del av våre tusenvis av ekstremt fornøyde kunder

Høy hastighet

30,000+ VOD

Vær på overalt

SD, HD, FHD och UHD (4K)

Beste servere

Rask brukerstøtte

Hva er IPTV?

IPTV er en helt ny måte å se på TV på. Du trenger ikke en antenne, ingen parabolantenner eller annen type utstyr. Alt du trenger er en internettforbindelse på minst 30 mbit / s for å komme i gang.

Du kan se IPTV via en av våre fantastiske bokser, eller du kan koble til SmartTV, datamaskin, nettbrett osv. Mulighetene er uendelige

Hvor godt fungerer kanalene egentlig?

Vi har en driftstid på 98,0%. Dette betyr at 98,0% av tiden fungerer alle kanaler bra. Noen ganger kan noen kanaler bli slått av i kort tid på grunn av oppgraderinger eller frekvensendringer.

SSL

For å gjøre det enda sikrere for deg har vi implementert SSL-kryptering på nettstedet vårt, slik at trafikken mellom deg og nettstedet ikke kan snuses eller avlyttes. Eiendom?

SSL-tilkobling du ser når du surfer på nettstedet vårt med https: // protokoll i stedet for http: // og låsen vist i adressefeltet bekrefter dette

Anonym betalning

Siden denne tjenesten er en tjeneste som er forbudt i Sverige, og det gjenværende EU, er det nødvendig å betale med Bitcoins. Først av alt, ingen VISA / Mastercard betalingsgateway slutter seg til tjenesten for å belaste for denne typen produkter. Det andre er at du som kunder skal kunne føle deg trygg på at ingen vet hva du har betalt for, eller at du til og med har betalt noe.

Sikkerhet er prioritert

Diskløse servere (ingenting er lagret)

Anonyme ip-spor (alle ip-adresser konverteres til anonyme)

Ingen behov for kunde-VPN

IP-adresser, data, logger, betalingsinformasjon lagres ikke

Krypterte sikre e-postkontoer

Databasen tømmes automatisk hvert 15. minutt

Innbetaling

Du betaler raskt og enkelt med oss ​​med Swish.

Det du virkelig gjør er å kjøpe Bitcoins som deretter sendes til oss direkte fra byttehandleren. Byttehandleren deler IKKE informasjon om deg, for eksempel navn, konto, telefonnummer på Swishare. Det eneste vi får er Bitcoins, og det eneste du kjøper er Bitcoins. Så du har absolutt ingenting å bekymre deg for, betalingen er HELT anonym og HELT sikker.